1 augustus 2012

Mjammie, macarons!

just made this picture with my PhotoPal for iPad

Ik had ze nog nooit geproefd, macarons. Dus ik heb anderen moeten vragen of de macarons die ik zelf gebakken heb lekker waren. En ze zijn meer dan goedgekeurd! Misschien moet ik ze zelf ook eens een keer kopen dan. Oh wacht, dat hoeft niet. Want er is iets nieuws!

Mjammie PUUR!

just made this picture with my PhotoPal for iPad

Geen glazuur, geen gedoe, gewoon lekkere koekjes. Gebakken met de beste, meest verse ingredi├źnten. En als eerste dus deze: chocolademacarons met hazelnoot-chocoladevulling. Mjammie! Ter illustratie: deze zijn alweer op.

just made this picture with my PhotoPal for iPad

Je kunt ze bestellen in de shop, net als anders, en dan krijg je er zes in een mooi doosje, netjes op je mat. Of die van iemand anders natuurlijk.

Mjammie, Macarons!

3 opmerkingen:

 1. Ik heb ze ook nog nooit op... ben er wel altijd nieuwsgierig naar als ik ze zie in de winkel. Deze zien er fantastisch uit en als ze smaken zoals ze eruit zien.... jammie...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ter vergelijking heb ik er net een zakje gekocht bij de Bijenkorf. Maar ik moet zeggen dat ik het wel zou weten als ik moest kiezen! Die van mij zijn niet alleen twee keer zo groot, maar wel tien keer zo lekker!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Net een tijdje weg geweest (als in : vakantie) en dan zie je ineens van die lekkere koekjes voorbij komen ! Ik vraag me iedere keer weer af : hoe krijgt ze het voor elkaar, al die keurige dezelfde koekjes ?
  (of eten jullie alle "mislukkelingen"op ???)
  Succes !

  BeantwoordenVerwijderen