2 september 2012

Orchideeeeeeeeeeeën

Zijn jullie er nog? Gelukkig! Ik was al bijna vergeten waar mijn blog ook alweer was. Ik heb een excuus hoor, twee weken geleden flink gevallen en mijn linkerhand is (nog steeds) redelijk onbruikbaar, maar daar heeft natuurlijk niemand iets aan.

Ondanks dat was het alweer tijd voor kerstkoekjes. Daarover een keer meer als het niet meer zo nadrukkelijk zomer is (eindelijk). Gelukkig is er ook nog iets zomersers (is dat een woord? Zou het wel moeten zijn).

Gisteren heb ik mezelf eens kwaad gemaakt en tijdens de workshop van Madhuri bij De Taarwinkel een orchidee in elkaar geknutseld van sugarpaste. In theorie eetbaar. In praktijk niet. Maar wel mooi.

just made this picture with my PhotoPal for iPad

Hij lijkt ook best heel echt. Toch?

just made this picture with my PhotoPal for iPad

Benieuwd wanneer ik die eens op een taart kan gaan zetten!

4 opmerkingen:

 1. Ohh... Wat een mooie! Nou, ik kan het echt bijna niet van echt onderscheiden, zeker niet als je het niet erbij had vermeld. Mooi hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jeetje wat vervelend zeg... hopelijk gaat het snel beter met je hand...
  De orchidee is prachtig!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wow wat mooi! Maar waarom in praktijk niet eetbaar? Zonde zeker!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Niet zonde hoor! Maarniet eetbaar omdat het materiaal heel hard wordt en dus niet meer lekker is. Bovendien zitten er ijzerdraden in om het bij elkaar te binden. Dat is dan ook het enige niet eetbare dat er in zit.

  BeantwoordenVerwijderen