24 juni 2014

Het 5-3-2 systeem? Een juich-tutorial.

Nooit, maar dan ook echt nooit heb ik iets om voetbal gegeven. Niemand hier in huis. Tot mijn zoon, van Persie II, ontdekte dat je tegen een bal aan kon schoppen. Meteen ging er van alles mis in mijn hoofd: zou ik dan toch nog moeten laten merken dat ik weet wat buitenspel is? Moet ik op een tochtig veld op regenachtige dagen staan juichen voor kleine modderige voetjes die mis schoppen?

Het antwoord is: ja. Het is zelfs zo erg dat voetbal de reden wordt dat de draak zijn zwemdiploma gaat halen. Want als hij A, B en C heeft mag hij.... Op voetbal.

Dus zitten wij nu ook naar het WK te kijken. Met een jongetje dat om elk doelpunt juicht. Ook die van Australiƫ.

Tijd dus voor een juichslinger.Als je zelf de slinger wilt maken dan mag dat! Download HIER het afbeeldingsbestand, print het zo vaak uit als je wilt en knip op de grijze lijnen uit. Bovenrand omvouwen, draadje er door, klaar! Of je maakt er met de perforator gaatjes en en rijgt 'm aan een draadje. Of je haalt de vlaggetjes net als ik even onder de naaimachine door.Mocht je niet zo'n zin hebben om zelf aan de gang te gaan, maar wel de slinger willen hebben, dan kan ik 'm ook voor je maken! Kijk dan even op Hoppin' Up op Etsy, daar kun je de slinger per meter bestellen. Ik maak de slinger dan met glanzend papier en een mooi lintje, dat met de naaimachine is vastgezet. En als je voor 12 uur bestelt, wordt hij de zelfde dag nog gemaakt.

Is deze net wat te bont voor je, dan kun je de slinger van het EK 2012 nog gebruiken. Die vind je HIER.

Succes ermee!

1 opmerking:

  1. hallo H, heb je gewoon een lint op je vlagjes gelegd en die dan zo door de naaimachine gehaald? Heb hier een ambitieus plan voor vlagjes gemaakt van een oud prentenboek maar geen ervaring met naaien van papier (bij nader inzien, bij het naaien van eender wat:) dus alle tips zijn welkom ...

    BeantwoordenVerwijderen