No, I didn't forget that I promised you a stamp carving tutorial, I've just been busy with a little girl who is clearly in her "terrible two's" and my still-not-perfect cookie obsession!!! Since I can't fix my little girl (we'll just have to sit this one out) I decided to tackle the cookies...
And yes, I finally found the perfect way to bake them!!! With a hint of almond and vanilla and some marshmallow flavour in the icing... Yummy!!! The decorating is getting better too... In this picture, I used dropflowers I made some time ago to make them pretty. I think they look sweet!!!
Supersweet, mooi hoor!
BeantwoordenVerwijderenMisschien een kleine tip als het mag... Als je het buitenste lijntje spuit, houd dan het spuitmondje iets boven het koekje en laat het lijntje als het ware vallen. Dus niet het spuitmondje rechtstreeks op het koekje. Op deze manier krijg je mooie strakke lijntjes :)
Ben hier ook verslaafd aan koekjes versieren, eind mei ga ik naar een workshop van de Koekenbakkers, ik ben heeel benieuwd!
Ongelooflijk, wat een mooie koekjes!
BeantwoordenVerwijderenOh, wat een zoetjes!
BeantwoordenVerwijderen(En hou vol! Is er al zicht op een derde verjaardag? :)
His, dat was niet zozeer het probleem, maar het glazuur was eigenlijk niet dun genoeg, er moest wat teveel geknepen worden om het uit de spuitzak te krijgen... Maar bedankt voor de tip!
BeantwoordenVerwijderenmmm.
BeantwoordenVerwijderenDit ziet er ook gaaf uit als behang voor in de keuken. :) Succes met alles verbeteren!