6 januari 2013

Nieuwjaars-giveaways op Facebook!

Allemaal de beste wensen voor 2013!

Jeetje... Een hele maand niks geschreven. Ik schaam me diep! Maar, ter verdediging, december is een hele drukke maand voor mij, met een kerstmarkt, grote bestellingen en verplichtingen. Ik heb vorige maand een recordaantal koekjes gemaakt: 1550 stuks. En daarna een week gezeten met een zwart gat en RSI.

Maar er was weer licht aan het einde van de tunnel!!!

Mijn hoofd zat zo vol ideetjes en wensen dat ik er soms niet van kon slapen. Dus ik ben 2013 begonnen met... Koekjes. Hoe kan het ook anders.

De kerstkindjes-koekjes waren een groot succes. Ze haalden de pagina's van Wij Jonge Ouders en hebben een aantal jonge ouders van wat lekkers voorzien! Ik vond het zo jammer om ze uit de shop te halen (kerstbomen na 1 januari vind ik altijd wat zielig) dat ik een vervanger heb gemaakt.

just made this picture with my PhotoPal for iPad

En dat niet alleen, ook nieuwe valentijnskoekjes. Veel werk en een boel gepriegel, maar wel mooi... Voor die speciale persoon in je leven! En ja, dat kan ook je moeder of je oma zijn.

just made this picture with my PhotoPal for iPad

En voor de net iets minder speciale personen in je leven bestel je gewoon een paar bosjes bloemen.

just made this picture with my PhotoPal for iPad

Alles vanaf vandaag in de shop!

En om het nieuwe jaar goed te beginnen heb ik een paar give-away acties gepland op Facebook, de eerste start vandaag... Dus als je de Mjammie facebook pagina nog niet hebt "geliked" dan is dit de ultieme mogelijkheid!

Hou Facebook dus in de gaten!

2 opmerkingen:

  1. Hoi Maaike, ook de beste wensen voor jou en je gezin voor het nieuwe jaar !
    Je hebt het geweldig druk gehad zeg én een groot succes allemaal ... Je nieuwe koekjes zijn écht snoeperig !!!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Voor jou nog de beste wensen! Wat ben je druk geweest zeg met al die koekjes en deze zijn super!!! en prachtig om naar te kijken...

    BeantwoordenVerwijderen