18 maart 2014

Long time etc.


Lang geleden was er eens een mevrouw die een blog wilde bijhouden. Dat ging een tijdje goed, totdat de twee kinderen van de mevrouw rond gingen lopen en met hun tengeltjes overal aan gingen zitten, zodat de mevrouw nergens meer tijd voor had. Als de kinderen eens sliepen was de mevrouw te moe om ook maar na te denken over een berichtje op het blog. Laat staan voor het bedenken en uitvoeren van allerlei creatieve uitspattingen. 

Langzaamaan werden de kinderen groter en gingen ze naar school. In de eerste vlaag van herwonnen vrijheid kon de mevrouw alleen maar apathisch op de bank zitten en naar Dr Phil kijken. Toen merkte ze dat haar handen weer de neiging kregen om allerlei dingen te gaan zitten doen. De mevrouw begon met het breien van kanten sjaals. 



Dat was niet genoeg. Binnen in de mevrouw zat een klein creatief monstertje dat naar buiten wilde. En dat weer berichtjes op het blog wilde plaatsen. Dus downloadde de mevrouw Instagram in de appstore en nam zich voor weer regelmatig te bloggen. Al is het maar een fotootje. 

Laten jullie dan de mevrouw af en toe even weten wat jullie ervan vinden? 

Deal!

Oh, en nu we toch bezig zijn, lees ook even dit...



Geen opmerkingen:

Een reactie posten